A DR. RATH ÁLTAL ALAPÍTOTT EGÉSZSÉGÜGYI TÁRSASÁG EGYEDÜLÁLLÓ A VILÁGON:
MINDEN NYERESÉGE EGY NON-PROFIT ALAPÍTVÁNYHOZ FOLYIK BE

A DR. RATH ÁLTAL ALAPÍTOTT EGÉSZSÉGÜGYI TÁRSASÁG EGYEDÜLÁLLÓ A VILÁGON: MINDEN NYERESÉGE EGY NON-PROFIT ALAPÍTVÁNYHOZ FOLYIK BE

A pénzt az alapítvány a tudományosan megalapozott természetes terápiák kutatásának és a gyógyszeripar üzleti gyakorlatát – a betegséggel való üzletelést – leleplező oktató munkának a támogatására fordítja.

A gyógyszeripar semmit sem képes felhozni független kutatásunk tudományos ereje és non-profit tevékenységünk erkölcsi tisztessége ellen. Ezért növekvő mértékben használnak fel olyan személyeket, akik képviselik az érdekeiket a médiában, az orvostudományban és a politikában, hogy kétes jogi eszközökkel és jól felépített rágalomhadjáratokkal megállítsák előrehaladásunkat. A gyógyszeripar azonban nem lesz sikeres, hiszen nincsenek tudományos érvei ügyének alátámasztására.

Ha támogatja a céljainkat és munkánkat, kérjük Ön is vegyen részt abban, hogy – embermilliók javára – amilyen hamar csak lehetséges megoldódjon ez a konfliktus, és az emberek megszabaduljanak a ‘betegségüzlettől’ és egészségesen élhessenek.

Hívja fel Ön is az emberek figyelmét erre az interneten elérhető oldalra!