A DR. RATH ÁLTAL ALAPÍTOTT EGÉSZSÉGÜGYI TÁRSASÁG EGYEDÜLÁLLÓ A VILÁGON:
MINDEN NYERESÉGE EGY NON-PROFIT ALAPÍTVÁNYHOZ FOLYIK BE

Webinár archívum

A Dr. Rath Egészségszövetség havonta megrendezett internetes szemináriumát (webinár) minden hónap második keddjén 19.00 órától. Az Egészségszövetség azon tagjai, akik feliratkoztak angol nyelvű hírlevelünkre, minden hónapban értesítést kapnak a következő előadás témájáról és a bejelentkezés módjáról, hogy élőben kapcsolódhassanak be a szemináriumba.

Az egyórás előadás angol nyelven zajlik.

Itt a honlapunkon megtalálhatja a korábbi webinárok hangfelvételét és az előadók bemutatását. Reményeink szerint a későbbiekben videófelvételekkel is tudjuk majd bővíteni az archívumot.

Lejátszás: Internetböngészőjéből közvetlenül is meghallgathatja a felvételt, csak klikkeljen a hivatkozás előtti "Play" gombra, és felugró ablakban megnyílik a fájl.

Letöltés: Ha számítógépére szeretné menteni a felvételt, hogy később telefonján vagy más lejátszón hallgathassa meg, kérjük a jobb gombbal klikkeljen a hivatkozásra, válassza a "Save target as" ("Mentés másként") pontot és töltse le a fájlt gépére, ahonnan aztán a megszokott módon továbbíthatja más lejátszóeszközre.

John Cha előadása – 2011. augusztus 9.

A kaliforniai Dr. Rath Kutatóintézet munkatársaként John bemutatta, hogyan kontrollálható mikrotápanyagok alkalmazásával a rákbetegeknél jelentkező angiogenesis (véredényképződés). John 1998-ban a Stanford Egyetemen szerezett diplomát biológiából. Mielőtt csatlakozott Dr. Rath csapatához, már publikálta a Helicobacter pylori baktériummal kapcsolatos kutatásait az Amerikai Tudományos Akadémia lapjában (Proceedings of the National Academy of Sciences). Jelenleg az NCBI (National Center for Biotechnology Information) adatbázisa számára dolgozik hat tanulmányon szerzőként ill. társszerzőként, némelyiknél Dr. Rath-tal közösen.

John Cha előadása – hossz: 1:31:11 (mp3, 62.6 MB)

Dr. Wong Ang Peng előadása – 2011. június 14.

A Dr. Rath Egészségalapítvány délkelet-ázsiai regionális igazgatójaként és a Malajziai Természetes Egészség Társaság elnökeként Dr. Wong lelkesen népszerűsíti Dr. Rath tudományos felfedezéseit Délkelet-Ázsiában. Dr. Wong orvos-természetgyógyász és rutinos előadó, aki már számos díjat nyert a természetgyógyászat népszerűsítéséért és a tudományos ismeretek ázsiai elterjesztéséért.

Dr. Wong Ang Peng előadása – hossz: 0:55:34 (mp3, 38.1 MB)