A DR. RATH ÁLTAL ALAPÍTOTT EGÉSZSÉGÜGYI TÁRSASÁG EGYEDÜLÁLLÓ A VILÁGON:
MINDEN NYERESÉGE EGY NON-PROFIT ALAPÍTVÁNYHOZ FOLYIK BE

A Dr. Rath Egészségszövetség képzései

A különböző betegségek kialakulásának megelőzéséhez elengedhetetlen, hogy az ember tisztában legyen azzal, hogy az egészség és betegség nem a szervek szintjén dől el, hanem az ezeket felépítő milliárdnyi sejt szintjén. Csak ezen ismeretek széleskörű elterjedése révén jöhet létre egy teljesen új egészségügy, melynek ténylegesen az a célja, hogy a betegségeket felszámolja.

A Dr. Rath Egészségszövetség képzési rendszere az alábbi három egymásra épülő fokozatból áll: alapképzés, haladó képzés és okleveles tanácsadói képzés.

Celluláris medicina alapképzés

Az alapképzés a mikrotápanyagok egészségünk szempontjából meghatározó fontosságát és Egészségszövetségünk munkáját ismerteti meg az érdeklődőkkel. Ezek az ismeretek közérthetően és mindenki számára gyorsan elsajátítható módon vannak megfogalmazva. Az alapképzés elvégzése többféle módon történhet:

Az alapképzés egy teszt kitöltésével zárul. A kérdések minden esetben megválaszolhatók az alapképzés tananyagának ismeretében.

Celluláris medicina haladó képzés

A haladó tanfolyam a második fokozat a képzési rendszerben, melynek célja az alapképzés során szerzett ismeretek bővítése és elmélyítése.

Fő témája a mikrotápanyagok közti szinergia, vagyis hogy a mikrotápanyagok bizonyos kombinációja hogyan járul hozzá az optimális sejtműködéshez.

A haladó képzés, éppúgy mint az alapképzés, egy teszttel zárul.

A képzés elvégzésével Ön olyan ismeretek birtokába jut, amelyek Önnek és családjának életük végéig hasznukra válnak. Sőt, még ennél is több emberen segíthet, amennyiben a megszerzett tudást továbbadja barátainak, ismerőseinek.

A celluláris medicina okleveles tanácsadói képzése

Wittenberg

A Dr. Rath kutatócsapatának tudományos felfedezésein alapuló kurzus telesen új megvilágításban mutatja be számos betegség kialakulásának okát. A celluláris medicina okleveles tanácsadói képzése a sejtek anyagcseréjére, és az egészséges sejtműködéshez szükséges speciális tápanyagszükségletre koncentrál.

A képzés egyelőre csak német nyelven elérhető, helyszíne a wittenbergi akadémia.

További információkat erről a kurzusról a Wittenbergi Egészségakadémia honlapján találhat