A DR. RATH ÁLTAL ALAPÍTOTT EGÉSZSÉGÜGYI TÁRSASÁG EGYEDÜLÁLLÓ A VILÁGON:
MINDEN NYERESÉGE EGY NON-PROFIT ALAPÍTVÁNYHOZ FOLYIK BE

Rendezvények

 

Beszámoló legutóbbi rendezvényünkről:

Tizenkettő, de nem egy tucat!

Pontosan ennyien hallgatták meg a budapesti Sejtegészségklub novemberi előadását. Volt köztük huszonéves hölgy és hetvenes éveiben járó orvosnő is. Volt aki már saját bőrén (szívén) tapasztalta a celluláris medicina jótékony hatását, és volt aki most hallott először ezekről a tudományos felfedezésekről. De egy közös biztosan volt a résztvevőkben: mindannyian felelősséget éreznek a saját egészségük iránt, és szeretnének megismerkedni a legújabb tudományos kutatások eredményeivel.

tovább…

 

Beszámoló rendezvényünkről:

2011. május 26-án Celluláris Medicina Alapképzésen vehettek részt az érdeklődők. A kurzus szervezője és előadója Urbán László volt, aki a celluláris medicina okleveles tanácsadója és a Dr. Rath Egészségszövetség tevékenységének magyarországi koordinátora.

tovább…

 

Beszámoló rendezvényünkről:

2011. május 12-én a Klebelsberg Kultúrkúriában Dr. József Erika tartott ismeretterjesztő előadást a Celluláris Medicina Klub szervezésében. Az előadás címéül Dr. Rath nagysikerű könyvének címe szolgált: „Miért nem kapnak az állatok szívrohamot...csak mi emberek?”.

tovább…